El Raid Hípic d'Ademús celebra la seua edició més internacional

Publishing date 4/11/2018

Durant el cap de setmana del 10 i 11 de novembre Ademús es convertirà en la capital eqüestre internacional amb el seu Raid Hípic, que inclou la celebració de la Copa del Rei i del Campionat Eqüestre Internacional.
El Raid Hípic d'Ademús celebra la seua edició més internacional

El Raid Hípic d'Ademús se segueix consolidant any rere any en el panorama eqüestre internacional. Els dies 10 i 11 de novembre Ademús i el seu entorn privilegiat acolliran a cavalls i genets provinents de diferents països. El recorregut per pistes forestals i camins agrícoles del municipi amb bon ferm fan que siga el lloc perfecte per a aquesta competició.

 

Les principals proves que se celebraran en aquest raid el dissabte són el III Campionat Eqüestre Internacional del Racó d'Ademús, la Copa de SM El Rei, la Copa Âl-Dâmus de la Dona, l’Open Militar i el Campionat Nacional. Les distàncies seran d'entre 80 i 120 km i les eixides tindran lloc entre les 8:30 i les 9 hores. Per al diumenge queden els campionats territorials i iniciació, amb distàncies de 10 a 80 kms, i el lliurament de premis als guanyadors. 

 

En paral·lel a les proves hípiques hi haurà un muntó d'activitats. Hi haurà visites turístiques guiades que et permetran conéixer tot el que ofereix Ademús a nivell natural, cultural i etnològic. Els xiquets que s'acosten al raid també tindran el seu racó, amb tallers infantils que els mantindran entretinguts durant les proves. 

 

I no podia faltar un mercat ambulant amb els millors productes d'artesania i de proximitat i menjars organitzats en els restaurants de la vila per a degustar la cuina local. Tots els ingredients per a passar un cap de setmana complet.

Altres dades: Ademuz

Valora i compartix