Fotges i aligots comuns arriben a l'Albufera

Publishing date 20/01/2014

Vols descobrir l'enorme diversitat d'aus del Parc Natural de l'Albufera de València? Vols saber que són fotges o aligots comuns? ACTIO Birding t'ho dóna fet el diumenge 26 de gener. Anima't i vine a conéixer este tresor natural.
Fotges i aligots comuns arriben a l'Albufera

El 26 de gener tens la possibilitat de visitar l'Albufera de València a l'hivern, anar al Centre d'Interpretació del Racó de l'Olla i passar pel filtre verd del Tancat de Milia, un lloc on poden observar-se espècies escasses com la fotja banyuda o el gall de canyar. I tot gràcies a una excursió organitzada per ACTIO Birding. ACTIO Birding proposa esta excursió per ser l'època en què el Parc Natural de l'Albufera destaca per la quantitat i varietat d'espècies que poden observar-se en el llac i la marjal inundada.
 
El Parc Natural de l'Albufera constituïx una de les millors zones d'hivernada d'aus aquàtiques, com ara els anàtids, les limícoles, els cormorans i les ardeïdes, així com altres aus marines de la península ibèrica. Junt a elles és possible observar rapaços com l'arpella de marjal, l'àguila calçada o l'aligot comú.

El recorregut comença en el mirador de la Gola del Pujol i arriba al Centre d'Interpretació del Racó de l'Olla. Des d'ací, la ruta seguix camins que travessen camps d'arròs de Sueca i Sollana. Després d'una parada en el Tancat de Milia, la ruta arriba fins a una zona de pícnic en la Muntanyeta dels Sants. Després del dinar es travessen els Tancats de Sueca i la zona nord de Cullera. Finalment s'acaba la jornada en el far de Cullera, on amb una miqueta sort es poden observar moviments d'aus marines.
 

www.actiobirding.com

Altres dades: Ademuz

Valora i compartix