Taronges de Borriana, un poc més que sucs

Publishing date 3/02/2014

Les fruites de l'hivern per excel•lència, taronges i mandarines, són les protagonistes d'unes jornades gastronòmiques que se celebren a Borriana del 3 al 16 de febrer. Vine a assaborir la millor cuina elaborada amb taronges de Borriana i no et perdes tampoc els peixos, els mariscos, les salses i els dolços. Deu menús per a escollir, i tots molt bons.
Taronges de Borriana, un poc més que sucs

Durant dos setmanes, del 3 al 16 de febrer, es podran degustar en deu restaurants del municipi diferents menús preparats amb taronges. De fet, estes jornades són l’homenatge que rendixen els millors restauradors de Borriana cada any al seu producte estrella: la taronja.

La taronja de Borriana és un fruit arrelat a la població, a la seua economia i història, com bé ho testimonien les precioses cases modernistes decorades amb motius de l'horta, sobretot taronges i mandarines, que embellixen el centre de la ciutat.

Les diverses varietats de taronja es convertixen estos dies en l'ingredient estrella de la gastronomia de Borriana, unint el seu sabor i propietats a altres productes típics d'este municipi del litoral valencià com són l'arròs, el peix i el marisc.

Els menús són propostes tancades, amb preus raonables, que oscil•len entre els 9 i 25 euros. Són creacions tan ben elaborades que faran disfrutar els comensals amb plats fantàstics. En esta edició participen els restaurants Pinocchio, Náutico, Brisamar II, Casino Caixa Rural i Hotel Aloha. I també El Frau, Cafeteria-Restaurant Mestral, Scala, Savarin i Marcafé.

Estes jornades continuaran a Moncofa i Xilxes del 17 de febrer al 9 de març, així com a Almenara i la Llosa entre els dies 10 al 30 de març.

 

 

www.burriana.es

Altres dades: Ademuz

Valora i compartix