Alacant, exquisit i deliciós

Publishing date 17/02/2014

Alacant es prepara per a un cap de setmana exquisit i deliciós. Tapes, arrossos, calderes, olletes, gaspatxos... Vine a degustar la millor cuina tradicional alacantina a IFA del 22 al 24 de febrer. Boníssim!
Alacant, exquisit i deliciós

Els dies 22, 23 i 24 de febrer de 2014 se celebra la primera edició de GastroAlicante, un nou certamen que continua la trajectòria d'anteriors esdeveniments gastronòmics celebrats en la ciutat. L'objectiu fonamental de GastroAlicante és la promoció de la cuina popular alacantina, la seua restauració i els productes que els són propis. Una oferta atractiva a preus populars.

La mostra compta amb el suport dels més destacats representants de la restauració de la província d'Alacant, com ara Susi Díaz del restaurant La Finca, María José Sant Roman del restaurant Monastrell o Quique Dacosta. Tots ells posseïdors d'una estrella Michelín. La trobada gastronòmica comptarà igualment amb altres santuaris de la cuina tradicional de la zona com  Casa Alfonso, Bon Amb, Casa Pepa o L'Escaleta.

El certamen oferix show cookings protagonitzats pels més destacats representants de la restauració de la província d'Alacant: Quique Dacosta, Bon Amb, Casa Alfonso, Casa Pepa, L'Escaleta, La Finca i Monastrell. També se celebren concursos populars de cuina com el del caldo amb pilotes, ensalada,  cocteleria,  gintònics o còctels amb vi DO Alacant, així com degustacions de vi, oli i altres productes. I per descomptat, hi haurà classes magistrals de les millors espases de la gastronomia alacantina. Un certamen saborós, molt bo.
 

 

http://gastro-alicante.feria-alicante.com/

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix