Arriba a Alacant Van Gogh Alive, l'exposició multimèdia més visitada del món

Publishing date 7/10/2018

No et perdes l'oportunitat d'acostar-te a Alacant a viure en primera persona “Van Gogh Alive: The Experience”, l'exhibició multisensorial més completa sobre el pintor holandés en la seua primera visita a Espanya.
Arriba a Alacant Van Gogh Alive, l'exposició multimèdia més visitada del món

Obri la teua ment i prepara't per a viure una experiència diferent a tot el que hages viscut amb anterioritat. Van Gogh Alive: The Experience no és una exposició a l'ús. Estem parlant de l'exhibició multimèdia i multisensorial més visitada de tot el món i que arriba per primer vegada a Espanya, després de conquistar a milions de persones en més de 40 ciutats.

 

Amb més de 3.000 imatges en moviment, amb llum i amb música, es proposa una forma diferent d'acostar-se a l'obra però també a la personalitat del gran pintor holandés. Majors i xicotets explorareu tota l'obra de Van Gogh des de nous angles i amb perspectives úniques. 

 

Les imatges de les seues pintures van sincronitzades amb peces de música clàssica creant una espècie de festival amb pantalles enormes, columnes i sòls que projecten els colors vibrants de la seua obra. Pots visitar aquesta exposició en la Llotja del Peix fins al 16 de desembre en horari de 10 a 22 hores de dimarts a dissabte. Els diumenges obri de 10 a 19 hores. Pots reservar ja la teua entrada ací.

Alacant és una ciutat amb una gran vida cultural. El Museu d'Art Contemporani (MACA) juntament amb el Museu Arqueològic Provincial d'Alacant (MARQ) i el Museu de la ciutat d'Alacant (MUSA), situat en el Castell de Santa Bàrbara, són alguns dels centres culturals que més et sorprendran.

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix