Arriben les Fogueres de Sant Joan: foc, diversió i pura màgia

Publishing date 13/06/2017

La festa més internacional d'Alacant ja està ací. Ix al carrer i gaudix dels monuments, mascletaes, concerts, castells i barraques. Fins al 24 de juny, les Fogueres de Sant Joan t'oferixen diversió en majúscules.
Arriben les Fogueres de Sant Joan: foc, diversió i pura màgia

Arriba l'estiu! A la Comunitat Valenciana açò significa que arriben les Fogueres de Sant Joan. Música, ofrenes, cavalcades, ball, gastronomia i un fum d'activitats t'esperen per a rebre l'estació preferida per tots amb el millor dels somriures.

Posa a prova els teus sentits. Les mascletaes que es disparen des de la Plaça de Los Luceros són tot un espectacle. Enguany hi haurà més mascletaes que mai i el divendres 16 de juny no et perdes l’arribada del foc, un espectacle de llum, so i pirotècnia.

I què seria de la festa sense música? És un element essencial en Fogueres, les bandes de música i els grups de dolçaina i tabal amenitzen les desfilades i cercaviles de les comissions tocant peces tradicionals. No et perdes els concerts i revetles en les barraques i als racons. A més, els carrers d'Alacant s'omplen de color amb les desfilades i l'ofrena de flors. Descobrix els monuments que trobaràs en cada racó de la ciutat, cada foguera tindrà alguna cosa que explicar-te.

El 24 de juny tot acaba i alhora comença. En la Nit de Sant Joan es cremaran tots els monuments. Aquest ritual comença amb el tret de ‘La Palmera’, una monumental palmera de focs artificials des de la muntanya Benacantil que es veu des de cada racó de la ciutat. Després d'açò Alacant cremarà. Participa en ‘La Banyà’, un joc entre el foc i l'aigua. Banya't!

Els següents dies es realitzarà el concurs de focs artificials des de la Platja del Postiguet. Castells en el cel del Mediterrani: impressionant.

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix