Coses que no et pots perdre en Fogueres de Sant Joan

Publishing date 7/06/2017

La Comunitat Valenciana es prepara per a rebre l'estiu amb les Fogueres de Sant Joan, una festivitat d'origen molt antic en la qual els rituals màgics s'entremesclen amb el foc, la pólvora, l'aigua i la música. La festa de les Fogueres de Sant Joan es viu intensament en totes les platges del Mediterrani però a Alacant aconseguixen la categoria Premium.
Coses que no et pots perdre en Fogueres de Sant Joan

Declarades d'Interés Turístic Internacional i Bé d'Interés Cultural Immaterial, les Fogueres de Sant Joan d'Alacant es celebren del 19 al 24 de juny. Però en aquesta província també són destacades com a Festes d'Interés Turístic Provincial les de Sant Vicent del Raspeig i Xàbia.

Algunes de les coses que no et pots perdre durant les festes és visitar els monuments, la seua bellesa et captivarà. La gastronomia és un altre dels atractius d'aquestes festes. En la nit de ‘la plantà’ dels monuments hi ha tradició de menjar coca de tonyina i bacores per a celebrar la primera collita de la figuera.

Aprofita la teua visita a Alacant per a conéixer la ciutat i les seues platges. Recorre els barris de Sant Roc i de la Santa Creu, visita el seu ric patrimoni i refresca't en la seua platja urbana, El Postiguet. Les seues impressionants vistes al Castell de Santa Bàrbara t'atraparan.

Prepara't per a divertir-te amb les bandes de música i les xarangues, balla amb els gegants i cabuts i vibra en majúscules amb les mascletaes que es disparen a les dos de la vesprada.

La fi de festa és ‘la cremà’ el 24 de juny a les 00:00 hores. Tots els monuments cremaran en flames per a donar la benvinguda a l'estiu de 2017. Et recomanem que et sumes a ‘la banyà’ en la qual els assistents demanen als bombers que els banyen per a dur millor la calor. No oblidaràs aquesta experiència!

 

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix