Cuiners, pastissers, cellerers… la imatge de la gastronomia alacantina

Publishing date 30/12/2013

Quins són actualment els millors de la gastronomia alacantina, és una pregunta que ja té resposta i cara. L'exposició Alacant: The Food &Wine Graph. Creadores de Mundos, by V. Crown mostra els rostres dels que convertixen les vinyes en sublims vins, els productes del mar i de la terra en màgia per al paladar, i el xocolate, la mantega i el sucre en dolços records. Vine a conéixer els artífexs del miracle de l'extraordinària gastronomia d'Alacant, tens fins al 10 de gener.
Cuiners, pastissers, cellerers… la imatge de la gastronomia alacantina

Escuela de Catas d'Alacant, en el carrer capità Segarra 51, acull la mostra de 53 fotografies, la majoria en blanc i negre, de 37 cuiners, pastissers i cellerers d'Alacant i la província. Esta exposició ha aconseguit unir i reunir gran part dels millors de la província, que la fan extraordinària amb els seus productes.

Alacant: The Food &Wine Graph. Creadors de mons, by V. Crown  és el títol d'esta exposició fotogràfica  en la que el fotògraf  Vicente Corona, àlies Vicente Crown, ha posat el seu objectiu enfront dels nou cuiners de la província d'Alacant que han obtingut estrelles Michelín, així com d’alguns dels millors cuiners, cellerers i pastissers de la terra.
 
Agustín C. Piqueres s'ha encarregat de posar títol a cada un dels personatges i d’escriure una semblança de cada un d'ells després d'haver-los conegut. El resultat d’esta exposició són hores de conversació i coneixement amb Miquel Ruiz, Joaquín Arias, Quique Dacosta, Susi Díaz, Paco Torreblanca, J. Manuel Varó, Jesús Muñoz, Luis Elias, Kiko Moya, M. J. Samper, Dani Frías, David Bernardo, Pepe Mendoza, José María García, Rafa Bernabé, Carlos Bosch, Sergio Sierra, Rubén Álvarez, Juan Cascant i Salvador Poveda. I també diàlegs amb Rafa Soler, Gutiérrez de la Vega, Séphane Point, Bruno Prats, Alfonso Egea, M. Carmen Vélez, Soledad Ballester, Pepa Romana, Antonia Ballester, Juan Carlos López de la Calle, Carlos López de la Calle, Juan José i Miguel Pérez Mejías, Vicente Castelló, M. José San Román, Alberto Ferruz Moraleda i José Antonio Selléscon.

 

 

http://vinomaniacos.com

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix