Dos canals de natació en aigües obertes perquè t'actives com mai

Publishing date 4/01/2018

No hi ha res com la sensació de nadar en mar obert. Alacant disposa de dos canals de natació pensats per a oferir-te eixa sensació de llibertat de forma il·limitada.
Dos canals de natació en aigües obertes perquè t'actives com mai

El mar Mediterrani, Alacant i tu. La ciutat compta amb dos canals de natació delimitats per a practicar este esport en aigües obertes, dins de la zona de bany. La platja de Sant Joan i la zona coneguda com La Pedrera, prop de la platja del Postiguet i l’Albufereta, són les triades perquè pugues practicar el teu esport favorit de forma segura.


Canal de Natació Platja de Sant Joan
La seua longitud és de 500 metres i cal tenir en compte que funciona solament durant el període estival. El tipus d'abalisament permet que els esportistes puguen nadar en un entorn protegit d'embarcacions.


Canal de Natació La Pedrera (entre Platja del Postiguet i l’Albufereta)
Este canal de natació funciona durant tot l'any i té una longitud de 2 quilòmetres. Part de la platja de l’Albufereta, una platja distingida amb bandera blava i reconeixement de Qualitat Turística SICTED. El canal compta amb doble abalisament – un de seguretat delimitant la zona de bany, i una segona línia d'abalisament específic. La seguretat és màxima i permet una major orientació en la pràctica esportiva així com conéixer la distància recorreguda gràcies a les boies numerades.


Alacant et brinda una experiència única perquè gaudisques de la pràctica esportiva i de tots els seus encants en qualsevol època de l'any. La capital de la Costa Blanca es converteix en la destinació turística per excel·lència amb una intensa vida cultural, nocturna, de negocis i com no, de sol i platja. T'esperem!

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix