Els clics prenen el castell de Santa Bàrbara d'Alacant

Publishing date 18/11/2013

Desembarcaments pirates, la tranquil•litat dels balnearis de platja, la vida en el port i l'Esplanada, escenes de la guerra de Successió… La història d'Alacant en reduïda grandària pot veure's en el castell de Santa Bàrbara d'Alacant fins al pròxim 26 de març del 2014. Vine i veuràs clics a l'atac, tranquils o de cine.
Els clics prenen el castell de Santa Bàrbara d'Alacant
La mostra està formada per catorze maquetes amb més d'un miler de clics de PlayMobil i altres dos mil peces complementàries amb les quals s'ha recreat la història de la ciutat. Les festes de fogueres, les de moros i cristians o la instal•lació de la gran mina que va fer botar pels aires part del castell de Santa Bàrbara durant la Guerra de Successió, són alguns dels moments que es reproduïxen en l'exposició.
Una mostra per a majors i xicotets que es completa amb els clics de cine en la Sala de la Taverna, on s'exhibixen, en més de dos-cents metres quadrats, tres mega-diorames inspirats en pel•lícules de diferents gèneres: una de l'oest, una de pirates i altra d'egipcis. http://www.castillodesantabarbara.com/

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix