Festitíteres, Alacant penjant d'un fil

Publishing date 25/11/2013

El teatre de titelles fascina els espectadors de tot el món i Alacant no és una excepció. Prova d'això és que des de 1984 la capital de la Costa Blanca acull el Festival Internacional de Titelles, més conegut com Festitíteres. Quinze companyies participen en esta vint-i-sisena edició. Anima't i vine-te’n a veure el teatre, que de vegades penja d'un fil a Alacant.
Festitíteres, Alacant penjant d'un fil
El Festival Internacional de Titelles d'Alacant permet disfrutar d'esta manera d'expressió,  l'aportació de la qual al panorama del teatre familiar està arrelada en una llarga tradició ben documentada des del segle XVII. Enguany la cartellera compta amb la participació de quinze grups, sis  estrangers i nou espanyols. Els de fora procedixen de França, Bèlgica, Argentina, Iran i Kenya. Els espanyols són de la Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid, Catalunya, Castella-Lleó i Múrcia.
Les propostes artístiques contemplen una àmplia gamma que abraça des del titella tradicional de guant o ombres al més modern teatre d'objectes. La major part de la programació es realitzarà en el Centre Cultural Les Cigarreres, però també s'oferixen actuacions en altres espais com ara El Claustre, FNAC, l’Escola d'Idiomes i la Canyada del Fenollar. A més, hi haurà representacions en altres poblacions de la província com Alcoi, Benidorm i Benissa, fins a un total de trenta.   www.alicante.es

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix