Rialles a Alacant i València amb l’obra Más sofocos

Publishing date 9/12/2013

En la vida tot té la seua part bona i prova d'això és Más sofocos, una manera diferent de parlar i afrontar la menopausa. Rialles assegurades gràcies a un relat amé i divertit, dirigit per Juan Luis Iborra, que arriba en Nadal a Alacant i València.
Rialles a Alacant i València amb l’obra Más sofocos

Una monja, dones de la neteja, una hostessa, una secretària, una pacient en la consulta d'un ginecòleg… són alguns dels rols de Más sofocos, l'obra  protagonitzada per Fabiola Toledo, Lolita Flores, Loles León i Alicia Orozco, que es representa en el Teatre Principal d'Alacant del 12 al 15 de desembre. I a partir del 19 i fins al 12 de gener, en el Teatre Olímpia de València.

 

L'obra també presenta curioses i insòlites recreacions d'emblemàtics personatges, com ara La Gioconda, Coco Chanel o Juana la Boja. I, per descomptat, els números musicals, en els que les quatre actrius canten, ballen i provoquen el públic perquè participe en el gran espectacle.

 

Augment de pes, insomni, suor, sequedat vaginal, dolors articulars, fatiga, xicotetes pèrdues de memòria, molèsties intestinals, secor en els ulls, picor en la pell, canvis d’humor, facilitat per a patir infeccions urinàries i, per descomptat, sufocacions! Però sobretot rialles, moltes rialles.

 

www.teatroprincipaldealicante.com

www.teatro-olympia.com

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix