Un cap de setmana llarg a Alacant

Publishing date 6/01/2014

Excursions, visites guiades, museus, gastronomia i molta diversió. Disfrutar d'Alacant és fàcil, a través de www.findelargoenalicante.es, una web posada en marxa per l'associació provincial d'hotels de la ciutat. Bé, per fi els “caps de setmana” ja són llargs!
Un cap de setmana llarg a Alacant

Tots estan d'acord, 57 establiments integrats en l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant permeten als seus clients allargar els seus caps de setmana a les sis de la vesprada del diumenge fins al 30 de març. Qualsevol té ara l'oportunitat de viure una escapada més llarga del que és habitual i, a més, participar en visites organitzades.

Conéixer la ciutat i la província és ara senzill. Es poden visitar atractius pobles com Altea, Xàbia o el Campello, amb el seu sabor mariner i els seus bells paisatges. O passejar per un Patrimoni de la Humanitat com el Palmerar d'Elx, caminar per les muntanyes d'Alcoi i Biar, descobrir el monestir de la Santa Faç o fer la Ruta dels Castells.

La ruta de l'essència d'Alacant és un recorregut guiat per la ciutat que es fa els dissabtes al matí. Ix des de l’Oficina de Turisme de l’Esplanada en direcció a l'ascensor del Castell de Santa Bàrbara, des d'on es poden veure espectaculars vistes de la ciutat i interessants exposicions. Recorre després el nucli antic, el Barri de Santa Creu i acaba en la seu de la Denominació d'Origen d'Alacant, on podràs degustar els magnífics vins alacantins abans de menjar. A la vesprada es pot visitar el Museu de la Volvo Ocean Race, una exhibició que revela els amagatalls d'una de les regates més espectaculars que existixen.

Ja saps, si t'abellix un cap de setmana llarg a Alacant, només has de reserva-ho a través de www.findelargoenalicante.es,  triar hotel i fer la reserva. No oblides dir que el que vols és un cap de setmana llarg.

 

www.findelargoenalicante.es

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix