Volta nadant a Tabarca: rodeja l’illa i gaudeix d’aquest tresor

Publishing date 15/04/2019

El dia 21 d'abril recorre la benvolguda illa alacantina nadant, envoltat d'amants de la naturalesa marina. La Volta a Tabarca nadant et convida a conéixer l'entorn d'aquest paratge, sense finalitats competitives. Entrena en el paradís!
Volta nadant a Tabarca: rodeja l’illa i gaudeix d’aquest tresor

El diumenge 21 d'abril torna la Volta nadant a Tabarca organitzada pel Club de Natació d’el Pinós. La finalitat d'aquest esdeveniment esportiu no passa per la competició: no es tracta d'una carrera. Tot el contrari, la filosofia amb la qual ha sigut pensat aquest passeig nadant al voltant de l'illa alacantina és la de fer comunió amb els participants i conéixer el patrimoni marí de Tabarca mentre passes un dia amb altres aficionats al mar i a l'esport.

 

Aquesta original visita a la Reserva Natural Marina de l'Illa de Tabarca és una trobada de nadadors que no s'allunyarà més de 50 metres de la costa. Els participants aniran acompanyats per caiacs, amb l'objectiu de poder fer el recorregut amb tranquil·litat.

 

Aquest entrenament esportiu és 100% respectuós amb el medi ambient així com amb l'entorn natural en el qual es desenvolupa. Tindran lloc dos rutes en funció del ritme dels nadadors. Per al nivell mitjà, el recorregut serà de 4,7 quilòmetres, mentre que els qui debuten en aigües obertes s'endinsaran en un itinerari de 3,7 quilòmetres i aniran supervisats en tot moment.

 

La Reserva Natural Marina de l'Illa Tabarca és un dels patrimonis naturals més valorats de la Comunitat Valenciana. Amb un tamany de 2 quilòmetres de llarg i 40 metres d'ample, està envoltada per un dels fons marins més cotitzats de la Comunitat, amb impressionants escenaris per als amants del submarinisme i de l’snorkel. No et perdes l'experiència!

Altres dades: Alacant/Alicante

Valora i compartix