De ruta per Alcalà de Xivert i la Serra d'Irta

Publishing date 15/04/2013

Vols conéixer els fantàstics paisatges d'Alcalà de Xivert i del Parc Natural de la Serra d'Irta? Participa en la marxa senderista que han organitzat els "Majorals Sant Pere 2015" per al proper dissabte 20 d’abril, recorreràs 15,5 km observant paratges pintorescos en un temps aproximat de 4 a 5 hores.

 

De ruta per Alcalà de Xivert i la Serra d'Irta


Vols conéixer els fantàstics paisatges d'Alcalà de Xivert i del Parc Natural de la Serra d'Irta? Participa en la marxa senderista que han organitzat els "Majorals Sant Pere 2015" per al proper dissabte 20 d'abril, recorreràs 15,5 km observant paratges pintorescos en un temps aproximat de 4 a 5 hores.

Alcalà de Xivert-Alcossebre, situat al nord de Castelló, compta amb el privilegi de disposar de fantàstics espais naturals en els seus voltants, des de la Serra d'Irta, un parc natural protegit que està enclavat en el seu terme municipal, als seus més de 10 quilòmetres de costa, on podem trobar una gran diversitat de platges per a descansar i relaxar-se.

 

La Serra d'Irta és un parc natural que conserva, a més de tot l'encant de les vistes que ofereix la muntanya a prop del mar, un extens patrimoni cultural, així com d'espècies animals i vegetals. A través de la ruta que et suggerim podràs descobrir "Les casetes de Volta", "Les barraquetes de pastor" o "Els forns de calç" que contrasten amb altres més monumentals com el "Castell de Xivert".

I de la muntanya al mar, des de les muntanyes d'Irta una gran esplanada d'al·luvió s'estén fins a arribar al mar a Alcossebre. Si t'apropes a la zona, no t'has de perdre les excel·lents platges de Les Fonts, en els voltants del port esportiu, Carregador, Romana i Tropicana. Més allunyades del sarau estan les Tres Platges, cales xicotetes de superfície majoritàriament pedregosa.

 

Més informació

TOURIST INFO ALCOSSEBRE

Plaça Vistalegre s/n
Tel: 964412205
Fax: 964414534
web: http://www.alcossebre.org
correu electrònic: alcossebre@touristinfo.net

 

 

 

Valora i compartix