La primavera esclata en Feslalí, ‘Alcalalí en flor’

Publishing date 8/02/2018

Com a pròleg de la primavera, la naturalesa converteix el paisatge d'Alcalalí en tot un espectacle per a tots els públics.
La primavera esclata en Feslalí, ‘Alcalalí en flor’

Del 3 al 25 de febrer us proposem visitar el municipi alacantí d'Alcalalí i gaudir en viu de la floració dels seus ametlers i la resta d'activitats programades com les rutes guiades, la marató fotogràfica amb Instagramers o la Fira d'oficis i productes de la Terra.


L'objectiu de Feslalí, ‘Alcalalí en flor’ no és un altre que posar en valor els paisatges d'ametlers en flor per a mostrar el potencial turístic del municipi i dinamitzar l'economia local.


III Ruta de la Tapa
Feslalí és una proposta per a gaudir amb els cinc sentits i com no, el gust no podia faltar, per això s'organitza la III Ruta de la Tapa en els bars i restaurants del poble, que inclouen l'ametla com a ingredient clau en les propostes gastronòmiques.

Dins del programa gastronòmic destaca el showcooking previst per al 17 de febrer en la Plaça de l'Ajuntament on es prepararà llet d'ametla o el tast d'olis locals prevista per al dia 24 en el Museu Etnològic.

 

Alcalalí, una bella flor en la Vall de Pop
Alcalalí és un municipi alacantí situat en la comarca de la Marina Alta, concretament en la Vall de Pop, a tan sols 240 metres sobre el nivell del mar a 79 quilòmetres d'Alacant i 20 km de les visitades platges de la Costa Blanca.

En els últims anys, la seua població ha crescut gràcies a l'arribada de ciutadans britànics que han establit a Alcalalí la seua residència habitual, sent el col·lectiu estranger més nombrós en el municipi.

Entre els seus llocs d'interés turístic, es troba sense dubte la Torre Medieval d'Alcalalí, Declarada Bé d'Interés Cultural o l'Ermita de Sant Joan Mosqueta i l'Església de la Nativitat de La nostra Senyora, temple neoclàssic la façana del qual va ser rehabilitada en 1988.

Altres dades: Alcalalí

Valora i compartix