Un pla imprescindible: Alcoi Ciutat del Nadal

Publishing date 9/12/2018

Propostes nadalenques hi ha moltes però visitar el municipi d'Alcoi en Nadal és una de les quals cal fer almenys una vegada en la vida. Segueix llegint per a saber per què.
Un pla imprescindible: Alcoi Ciutat del Nadal

Alcoi porta sent la destinació nadalenca definitiva des de fa anys i la veritat és que motius no li falten. El seu esdeveniment Alcoi Ciutat de Nadal conjumina una sèrie de propostes per a tots els públics que passen per l'exposició i ruta de betlems, les diferents funcions del Betlem de Tirisiti, la Fireta del Nadal Alcoià i les rutes ‘Descobreix Alcoi de la mà de Tirisiti’.

El Betlem de Tirisiti està declarat Bé Immaterial d'Interés Cultural i té l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana al Mèrit Cultural. Són més de cent anys de representacions, úniques i hereves d'una llarga tradició mediterrània de teatres de titelles, en format xicotet i temàtica amb elements populars i religiosos. No et perdes les aventures de Tirisiti, Tereseta, L’Agüelo o El Sereno, entre uns altres.

A més de tot el comentat, els xiquets tenen a la seua disposició, en el Casal de Nadal, un muntó de tallers nadalencs perquè elaboren adorns per a l'arbre o simplement gaudisquen fent els seus separadors o torcaboques amb motius de Nadal. Anota en la teua agenda: del 29 de desembre al 5 de gener!

Altres cites a marcar en roig en el calendari aquestes festes són la cavalcada infantil Pastoretes el pròxim 31 de desembre a les 12:00 hores, el Dia de la Burreta el 4 de gener a les 19:00, la visita al Campament Reial el 5 de gener a les 13:00 hores i la famosa Cavalcada dels Reis Mags el mateix dia a les 18:00 hores. És la cita més esperada per xiquets i xiquetes i la cavalcada més antiga d'Espanya.
Alcoi és la teua destinació aquest Nadal!

Altres dades: Alcoi

Valora i compartix