Altea, emoció sobre les onades en les 200 Milles a Dos

Publishing date 24/02/2014

Les aigües d'Altea, Eivissa i Formentera són l'escenari, del 28 de febrer al 2 de març, de la regata d'hivern de les 200 Milles a Dos, emocionant competició que enguany ni més ni menys celebra la seua vint-i-huitena edició.
Altea, emoció sobre les onades en les 200 Milles a Dos

Les 200 Milles a Dos d'Altea solta amarres i es posa en marxa el 28 de febrer. En esta competició, considerada com una de les més dures i prestigioses de les que se celebren en la costa espanyola, participen una vintena d'embarcacions amb una eslora de nou metres com a mínim.

El toc de la botzina de les dotze del migdia, que s'escolta per tota la badia alteana, és el senyal d'eixida previst perquè els velers posen rumb a les Pitiüses. Una imatge de tota la flota alineada que no per repetida resulta menys espectacular.

Kurufuru, Limbo, Pestañeo, Timoteo, Toletum, Alzira Moraira, Swany, C. Granell, Llevant Blau, Aleph III, Blu Ferrari, Etreus, Brujo, Cometa dos, Phonemovil i Ulises, són entre altres les embarcacions participants.

Després de l'eixida des d'Altea es posa rumb a Eivissa per estribord, Altea-Eivissa per estribord i es dirigix cap al Pas dels Freus entre Eivissa i Formentera. La balisa a Formentera també és per estribord i des d'allí la flota posa rumb a Altea.

 

www.cnaltea.com

Altres dades: Altea

Valora i compartix