Altea: mar i art per a gaudir aquest estiu

Publishing date 26/08/2013

Aquesta setmana et convidem a conéixer Altea a través de les seues xicotetes i belles cales, o les seues platges que se succeeixen per un litoral ple del mateix encant blanc que guarda el seu nucli urbà. O les seues rutes guiades, que tenen lloc cada dijous i divendres del mes d’agost. A més, si t’acostes a aquesta destinació de la Costa Blanca, podràs gaudir de Les Balconades, una de les manifestacions artístiques més importants i originals de la Comunitat Valenciana. Altea, una destinació que t’enamorarà!
Altea: mar i art per a gaudir aquest estiu

Des de la punta del Mascarat i enclavada en una badia, Altea està enclavada entre el mar i la muntanya, atorgant una imatge quasi simbòlica de la Costa Blanca. Amb la cúpula blava i blanca de la seua església parroquial, el municipi s'estén per un tossal que acaba en el Mediterrani. Xicotetes i belles cales i platges se succeeixen per un litoral ple del mateix encant blanc que guarda el seu nucli urbà.

Ara, a l'agost tenen una ocasió única per a conéixer de prop aquesta destinació. Tots els dijous i divendres d'agost tenen lloc visites guiades per Altea. Les eixides es realitzen a les 19.00 h des de la mateixa oficina de turisme. Cal inscriure's prèviament en el telèfon: 96 584 41 14 o en el correu electrònic: altea@touristinfo.net.

A més, si t'acostes a aquesta destinació de la Costa Blanca, podràs gaudir de Les Balconades, una de les manifestacions artístiques més importants i originals de la Comunitat Valenciana. Altea és realment un museu a l'aire lliure. No ho penses més, vine a Altea, t'enamorarà!

Més informació

Tourist Info Altea
Plaça José Maria Planelles
Tel. 96 584 41 14
VisitAltea: www.facebook.com/visitaltea
altea@touristinfo.net
www.visitaltea.com

 

Altres dades: Altea

Valora i compartix