La ventafocs pop arriba a Altea, quina emoció i només per una sabata!

Publishing date 3/12/2013

Si t'agraden els contes tens sort perquè Palau Altea acull el 8 de desembre el musical La Ventafocs. A Altea, ni madrastra ni germanastres tenen res a fer, perquè Ventafocs complix el seu somni una altra vegada. La mateixa història, però esta vegada en versió pop.
La ventafocs pop arriba a Altea, quina emoció i només per una sabata!

El clàssic conte de fades es porta ara al terreny dels musicals per a un públic familiar. Els artífexs d'esta obra són els integrants d'una jove companyia, Tempus Produccions, que recomponen el conte tradicional amb nous números musicals.

 

L'encant de la Ventafocs arriba a Altea per a fer les delícies de xiquets i grans. La mateixa història, acolorida i emocionant, però ara amb música. El templat príncep, la malvada madrastra i les seues cruels germanastres, són personatges que giren al voltant de la bella xica que acaba complint el seu somni.

 

Un conte en què guanyen els bons, una història incombustible que continua enlluernant a tots i que a més és cantada. Segur que el públic alteà veu com la sabata entra en el xicotet peu de Ventafocs i tots seran feliços a ritme de pop, tots menys les pobres perdius, clar.

 

 

www.palaualtea.com

www.tempusproducciones.es

Altres dades: Altea

Valora i compartix