Pròxima parada: Altea i la seua Mostra d'Artesania

Publishing date 22/06/2017

L'estiu està molt a prop i a Altea açò significa que torna la seua encantadora Mostra d'Artesania. Les vesprades-nits en la Plaça de l'Església són una explosió de parades on podrem comprar productes artesans, gaudir d'animacions i actuacions musicals.
Pròxima parada: Altea i la seua Mostra d'Artesania

El casc antic d'Altea tornarà a omplir-se d'activitat amb la Mostrad'Artesania fins al 3 de setembre. El principal objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar i fomentar l'artesania a Altea i any rere any els artesans presenten obres de gran valor sociocultural. Una de les garanties, a diferència d'altres mostres d'aquest tipus, és que els artesans han d'acreditar que ho són per a poder participar. Amb aquesta dada, imagina les meravelles que pots trobar!

El tipus d'artesania de la Mostra és artística i de creació i està considerada de les millors d'Espanya, prova d'açò és que des de fa anys artesans de tot arreu participen en ella. I ja són 34 edicions! És fabulós poder passejar a mitjan vesprada o a la nit pel casc antic i perdre't en aquesta mostra d'artesania. Coneixerem una àmplia varietat d'oficis especialitzats en el tractament artesanal de materials com a metalls preciosos, metalls, cristall, fusta, paper, ceràmica, seda, etc.

Altea t'espera amb tot el seu encant. Els seus racons secrets et van a enamorar, la seua badia t'atraparà i pel que fa a la resta, cal viure-ho. Naturalesa, gastronomia, cultura i art fan d'aquesta destinació un dels municipis més bells de la Comunitat Valenciana.

Altres dades: Altea

Valora i compartix