Ute Lemper canta a Pablo Neruda a Altea

Publishing date 3/02/2014

Forever: The love poems of Pablo Neruda és el títol de l’espectacle que la cantant Ute Lemper presenta el proper 9 de febrer al Palau Altea. Vine i disfruta d'onze poemes d'amor, interpretats física i emocionalment per una increïble artista.
Ute Lemper canta a Pablo Neruda a Altea

Este bonic i delicat cançoner, interpretat per Ute Lemper, és quasi tot en espanyol, amb algunes adaptacions al francés i l'anglés. És una fantàstica celebració dels poemes sensuals de Neruda escrits des de la xilena Isla Negra durant l'exili de l'escriptor, provocat pel seu activisme polític durant el govern del president González Videla.

Nascut en 194 amb el nom d'Eliecer Neftalí Reyes Basoalto, Pablo Neruda va triar el seu pseudònim com a homenatge al poeta txec Jan Neruda. El creador xilé va començar la seua carrera en la seua adolescència i va escriure seguint distints estils, des del surrealisme fins als textos polítics, sense oblidar els seus famosos poemes eròtics.

Estos últims són els que ha pres Ute Lemper per al seu espectacle. Lemper és una cantant de llarga carrera que s'involucra vocal, física i emocionalment en la tradició d’intèrprets com Lotte Lenya, Martha Schlamme i Edith Piaf. Lemper no oculta la seua passió per la música. En esta ocasió ho fa amb les paraules del Nobel Pablo Neruda, acompanyades de música composta per ella mateixa amb la col•laboració de Marcelo Nisinman.

La cantant ha triat onze poemes d'amor en el seu homenatge a Neruda, que van des de l'adoració sexual de  Tus Manos fins a la desesperació de The Saddest Poem/No.20. Ute Lemper, nascuda a Munster, Alemanya, i formada en l'Acadèmia de Dansa de Colònia, compta amb una dilatada i variada carrera que ha deixat una marca indeleble en els escenaris i els seus discos.

 

 

 

www.palaualtea.com

Altres dades: Altea

Valora i compartix