Oblida't de nadales! Viu el costat més ‘heavy’ del Nadal a Alzira i Sedaví

Publishing date 9/12/2018

Arriba el Nadal i amb ell molts esdeveniments musicals. En aquest cas, els fans del Heavy Metal tenen dos cites importants en sengles festivals en la província de València; El Dark Winter Festival a Alzira i el Xmas Metal Fest a Sedaví, que després de huit anys es consolida com un dels grans festivals de Metal de la Comunitat Valenciana.
Oblida't de nadales! Viu el costat més ‘heavy’ del Nadal a Alzira i Sedaví

En el Paberse Club de Sedaví (València), els dies 14 i 15 de desembre se celebrarà la huitena edició d'un dels festivals Metal amb més solera i millor cartell de tota la Comunitat Valenciana: Xmas Metal Fest a Sedaví. Ballarem al ritme de Tokyo Blade (únic concert a Espanya); Armando Rock (guitarrista de Barón Rojo), Wicked Inc, Cenizas del edén, Crystal Viper, Silver Fist, Dark Embrace i Toxikull.El preu de les entrades de dia, són 22 euros + despeses, per anticipat i 26 euros + despeses, en taquilla. També a la venda, abonaments per a assistir els dos dies per 37 euros + despeses.

 Elles es reivindiquen en el Dark Winter Festival


Aquest 15 de desembre serà la posada de llarg del primer festival Heavy que naix per a recolzar l'escena de metall femení. Tindrà lloc en la sala La Calle Music Club, d'Alzira (València), i les bandes confirmades per a aquesta primera edició són BloodHunter, Death & Legacy, Knights And Blood i Flesh For Shredder.
La banda galega Bloodhunter presentarà el seu treball “The End of Faith”, als quals s'uniran els zamorans Death & Legacy. Completen el cartell el grup granadí Knights Of Blood i la banda local Flesh For Shredder, que tanca el cartell.

El preu de les entrades per al Dark Winter Fest és de 10 euros per anticipat, i 12 euros en taquilla. Les entrades anticipades es poden comprar en la mateixa sala on tindran lloc els concerts.

Altres dades: Alzira

Valora i compartix