Aquest estiu vine i gaudeix de les teues vacances a l'Alt Túria!

Publishing date 29/07/2013

La comarca de l'Alt Túria a València té molts plans que oferir-te aquest estiu. Des de la Jornada de portes obertes del seu Centre Astronòmic que tindrà lloc dissabte que ve, 3 d'agost, per a gaudir amb els teus de les fantàstiques constel·lacions del cel estival, a la Nit de les Espelmes a Titaguas o, per als més esportistes, la Carrera Nocturna de Tuéjar, divendres que ve 2 d'agost. Vine a l'Alt Túria, una destinació que farà que les teues vacances tinguen tot el que t'apassiona.

Aquest estiu vine i gaudeix de les teues vacances a l'Alt Túria!

Dissabte que ve 3 d'agost l'Associació Valenciana d'Astronomia (AVA) obri de nou les portes del seu observatori, el Centre Astronòmic de l'Alt Túria (CAAT), situat a la localitat d'Aras de los Olmos perquè tots aquells que ho desitgen vinguen a conéixer com és i com es treballa en un observatori astronòmic semiprofessional, alhora que gaudir d'un autèntic cel fosc i net.

Després de la visita guiada al centre que començarà sobre les 19.30 h els visitants que es queden a la nit aprendran a reconéixer les constel·lacions del cel estival i podran observar pels nostres telescopis.

Un altre pla que t'oferim aquest cap de setmana és la Nit de les Espelmes a Titaguas, aquesta localitat dels Serrans s'il·luminarà el 3 d'agost amb 8.000 espelmes en carrers, façanes, bars i racons i oferirà la contemplació del cel amb telescopi i concerts al carrer de jazz, música clàssica i popular.

I els esportistes no es poden perdre la Carrera Nocturna a Tuéjar, amb una distància de 10 km i un temps màxim de 3 hores per a realitzar el recorregut.

Més informació:

Jornada de portes obertes del Centre Astronòmic de l'Alt Túria

Nit de les Espelmes a Titaguas

Carrera Nocturna a Tuéjar

 

 

 

 

 

 

 

Altres dades: Aras de Los Olmos

Valora i compartix