Sent la màgia de Banyeres de Mariola

Publishing date 5/07/2018

Prepara't per a una experiència màgica! En plena Serra de Mariola, a l'aire lliure i sota la frescor de la nit, es posarà en escena "La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa". Un cap de setmana on Banyeres de Mariola se submergeix en l'Edat Mitjana per a captivar-te i fer-te partícip d'una narració única. Viu la llegenda en primera persona!
Sent la màgia de Banyeres de Mariola

El 13 i 14 de juliol se celebrarà una de les més grans representacions populars de la Comunitat Valenciana. "La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa" narra una història col·lectiva, on els habitants de la vila adquireixen un gran protagonisme. Quasi 300 actors i més de 400 participants donaran vida als personatges. Una posada en escena que et deixarà amb la boca oberta. Una obra de teatre creada per a viure-la en família, amb una gran dosi d'ingenuïtat, imaginació, bon humor, sorpresa i acció. 

Música en directe, focs artificials i efectes especials que donaran més emoció a un espectacle únic i irrepetible. Una increïble experiència que solament pots viure cada 3 anys. Que no t'ho conten! No deixes passar aquesta oportunitat! És una nit màgica per a tota la família on els més xicotets de la casa gaudiran de moments plens d'emoció, fantasia i instants de tensió i diversió.

Banyeres de Mariola és un municipi de l'interior de la província d'Alacant. Forma part de la Serra de Mariola, un Parc Natural molt ric en flora i fauna. Destaca per les abundants fonts, les nombroses masies, castells i ermites. Es caracteritza també per les seues caves, unes construccions per a l'emmagatzematge de la neu que sense dubte et sorprendran. L'entorn natural que envolta la localitat és perfecte per al senderisme i conéixer més a fons la riquesa paisatgística de la zona.

Altres dades: Banyeres de Mariola

Valora i compartix