Carxofes de Benicarló, graella per a tots

Publishing date 25/01/2016

Fregida, a la planxa, a la graella o confitada... La carxofa, una de les més exquisides hortalisses, és la protagonista d'una festa gastronòmica que, a pesar dels rigors de l'hivern, se celebra en la localitat de Benicarló. Bona de veritat!
Carxofes de Benicarló, graella per a tots

La carxofa, producte amb denominació d'origen, és la protagonista d'esta festa en què es preparen tot tipus de plats elaborats amb la Carxofa de Benicarló, els actes centrals de la qual se celebren este cap de setmana. Aprofita que és hivern i vine a disfrutar d'una de les hortalisses amb més propietats per a la salut, que a més està molt bona.
 
Per a començar, el dissabte 30 de gener hi ha un torrà popular de carxofes a la brasa al preu simbòlic d’2 euros a la Plaça de la Constitució, des de les 7:30 hores. I el diumenge 31 té lloc una demostració gastronòmica elaborada pels millors restauradors de la comarca, des de les 11:30 hores. La degustació es du a terme pels carrers del centre de la ciutat.
 
Però la cosa no acaba ací, ja que fins al 6 de març es continuen celebrant les jornades gastronòmiques en les quals participen 21 restaurants, així com el CIP de FP de Benicarló, amb diferents menús. Vine i prova plats exquisits com els xips de carxofa, l'arròs a banda de carxofes i llagostins, el caneló d'albergínia farcit de carxofa o la fusió de polp a la gallega amb carxofes de Benicarló. Pensat i fet, vine-te'n a Benicarló i disfruta del millor menjar. Tens fins a març.

 

www.ajuntamentdebenicarlo.org

Altres dades: Benicarló

Valora i compartix