20é Rototom Sunsplash, reggae al Mediterrani

Publishing date 12/08/2013

El Rototom Sunsplash celebra del 17 al 24 d'agost a Benicàssim una història d'amor que dura ja 20 anys. Un idil·li entorn de la música jamaicana i els seus valors que va arrancar modestament l'any 1994 a Itàlia i que, amb molt d'esforç i passió col·lectius, ha cristal·litzat en el festival reggae més gran d'Europa i un dels més importants del món.

20é Rototom Sunsplash, reggae al Mediterrani

Sota el lema Love Edition, la programació del 20 aniversari del Rototom Sunsplash, que acull Benicàssim del 17 al 24 d'agost, aposta per una programació musical estimulant que combina la millor música jamaicana i d'arrel, els ritmes més ballables, festius i els més combatius. Un cartell format per Damian Marley, entre d'altres, farà gaudir als assistents del millor reggae del moment.

A més dels escenaris habituals Main Stage, Dancehall, Dub Station i Ska Club, naixen enguany el Showcase Club, dedicat a la next generation; Roots Yard, amb els sons més genuïns del reggae; African Disco, per a recuperar els orígens; i Black Temple, dedicat a la música negra, el soul i el rhythm'n'blues.

La música serà l'engranatge principal, però el Rototom Sunsplash 2013 ofereix una experiència única i completa que es viu a tots els nivells: xerrades i debats en la Reggae University i el Fòrum Social, tallers i cursos a la platja, activitats culturals a l'African Village, No Profit Area, relaxació i meditació a Viure l'Energia, Art Symposium, Rototomcircus, una excel·lent mostra de gastronomia internacional, mercat ambulant i Magicomundo, perquè xiquets i xiquetes siguen protagonistes.

Més informació:

http://www.rototomsunsplash.com/es/

 

 

Altres dades: Benicàssim

Valora i compartix