Benicàssim et submergeix en tres dies de música en directe amb el Blues Festival!

Publishing date 27/05/2019

La ciutat dels festivals es reactiva amb una sessió intensiva de música en directe a càrrec de 15 bandes diferents, nacionals i internacionals. El Benicàssim Blues Festival 2019 torna amb concerts, activitats infantils, màster class i altres sorpreses. Apropa’t i descobreix-les!
Benicàssim et submergeix en tres dies de música en directe amb el Blues Festival!

El Benicàssim Blues Festival està a punt d'estrenar un nou programa, que aquest 2019 arriba replet de propostes alternatives als concerts. Així, a més de la música en directe de les 15 bandes nacionals i internacionals que durant 3 dies ompliran el municipi castellonenc de ritme, podràs sumar-te a classes magistrals, gaudir d'exhibicions o acostar la música blues als més xicotets a través de les diferents activitats preparades per a ells. Sents? Són els primers acords, que et criden!

 

Un dueto entre veu i guitarra, de Nuria Pallarés i Joaquín Pinilla, Bluet, s'encarrega d'obrir el festival. A partir d'ací, artistes locals però també procedents d'altres països se succeiran en els escenaris per a fer-te ballar sense parar. Des dels Estats Units, Southern Avenue, Shana Waterstown i Earl Thomas combinaran el seu art amb el d'artistes locals perquè gaudisques d'aquesta explosió de vida i cultura a través de la música.

 

En paral·lel amb els concerts, diferents activitats amenitzaran el festival al voltant dels escenaris Slide, B.B. King i B Sound B, als quals es pujaran els convidats de l'edició 2019. Entre aquests suggeriments es troben els pensats específicament perquè els xicotets s'endinsen en el blues, com l'espectacle de Méter o el taller per a pintar samarretes.


Benicàssim Blues Festival sap perfectament què és el que ens agrada, per la qual cosa entre els plans del seu calendari es troba una “paella & blues”. Walkin’ Roots i Jessie Lee & The Alchemists ompliran la trobada paellera de ritme. A més, conferències com ara “Llegendes urbanes del rock”, de José Luis Martín, o una exhibició de claqué, a càrrec de Castelló Balla, completen l'agenda. Quin festival t'espera! Ens veiem a Benicàssim?

Altres dades: Benicàssim

Valora i compartix