Benicàssim Torre a la Vista!

Publishing date 21/06/2018

Aventures en la platja, expedicions amb bicicleta, titelles, llegendes del mar, recerca del tresor, personatges inesperats, lluita d'espases, oficis artesanals i molt més! en la recreació de la Torre Sant Vicent. Una iniciativa perfecta per a acostar la història als més menuts de la casa. Us apunteu?
Benicàssim Torre a la Vista!

El 29, 30 de juny i 1 de juliol se celebra “Benicàssim Torre a la Vista!”, una activitat pensada per a tota la família i que pretén convertir-se en una referència en matèria de recreació històrica de l'espai cultural i patrimonial del municipi. 

Més de 40 propostes diàries, entre tallers i espectacles et transportaran a una altra època. A més, es realitzaran visites guiades, culturals i cicloturístiques, sobre el funcionament de les torres de guaita. Fins i tot els més atrevits tindran l'ocasió de realitzar una travessia nadant. Tot açò estarà inclòs en un “mapa d'activitats” que tindran lloc en aquest emblemàtic escenari natural.

Des d'un xicotet poblat fins a un campament de vigilància seran alguns dels enclavaments, al costat de la torre, que compondran l'aventura. A més, l'amfiteatre Pepe Falomir Almela es convertirà el lloc perfecte per a advertir de la presència d'algun vaixell, gaudir de les arts pirates o presenciar una lluita d'espases entre els berberiscos i els habitants del poblat. No t'ho penses. Puja't a bord d'aquesta aventura i sent-te un personatge més de la història!

Benicàssim està situat en plena Costa Azahar de Castelló. Les seues platges de fina arena, les seues netes aigües i els nombrosos serveis amb els quals compta converteixen al municipi en una de les destinacions turístiques més destacades de la Comunitat Valenciana. A més, la seua història li ha dotat d'un ampli patrimoni artístic del que gaudir durant tot l'any. Cultura i oci, descans i bullici s'allotgen de forma paral·lela. Un lloc digne de visitar!

Altres dades: Benicàssim

Valora i compartix