FIB, el festival de l'estiu està a punt de començar

Publishing date 5/07/2018

Tot llest per a celebrar una nova edició del FIB (Festival Internacional de Benicàssim), un dels grans festivals d'Espanya i dels més esperats de l'estiu. Una cita ineludible per als més festivalers. Si eres un fiber, calfa motors perquè comença el compte arrere! Preparat?
FIB, el festival de l'estiu està a punt de començar

Només queda una setmana perquè els primers artistes es pugen als escenaris del festival i vibrem amb unes actuacions d'excepció. El Festival Internacional de Benicàssim se celebra els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol amb un cartell encapçalat per The Killers, Travis Scott, Pet Shop Boys, Liam Gallagher o Justice. A més, se sumen a la programació 27 nous noms, entre els quals figuren The Horrors, Giggs, Status Live, The Shrines, Toundra o Monarchy, entre d’altres. 


El cartell d'aquestes 4 jornades no et decebrà. Una extraordinària proposta per a gaudir amb la millor selecció de música electrònica, rock, indie i techno a nivell internacional dins de l'eclecticisme musical que tant caracteritza al festival. No faltes! 

Benicàssim està situat en plena Costa Azahar de Castelló. Les seues platges de fina arena, les seues netes aigües i els nombrosos serveis amb els quals compta converteixen al municipi en una de les destinacions turístiques més destacades de la Comunitat Valenciana. A més, la seua història li ha dotat d'un ampli patrimoni artístic del que gaudir durant tot l'any. Cultura i oci, descans i bullici s'allotgen de forma paral·lela. Un lloc digne de visitar! 

Altres dades: Benicàssim

Valora i compartix