Rototom Sunsplash Benicàssim, molt més que un festival

Publishing date 25/07/2017

1991. Molt ha plogut des d’aleshores. Centenars de concerts i accions en favor de la cultura, compromís social, manifestacions per la pau i un repte fet realitat: haver creat el festival reggae més gran del món, el Rototom Sunsplash.
Rototom Sunsplash Benicàssim, molt més que un festival

El Rototom Sunsplash de Benicàssim celebrarà la seua 24ª edició del 12 al 19 d'agost sota el lema Celebrating Africa i s'ha convertit en el primer festival de la Comunitat Valenciana amb certificat familiar. Este pas consolida al macroevent musical com a destinació vacacional i la seua aposta pel públic menut i familiar, al que destina més de la mitat de les seues 14 àrees extramusicals, algunes amb programació exclusiva, com Magicomundo i Rototom Circus. Els menors de 13 anys podran accedir al recinte i gaudir d'entrada gratuïta i polsera identificativa.

La zona d'acampada disposa d'un àrea reservada per a famílies, en un espai tranquil i amb ombres, que a més enguany sumarà un parc per al joc i el descans. Dins del càmping s'habilitarà un espai tancat amb canviadors per a bebés.

A més, Rototom Sunsplash acollirà el pròxim 12 d'agost l'estrena mundial del documental Wake up! Què faries tu per a canviar el món?, dirigit pel guanyador d'un Goya Ángel Pisa. Rodat íntegrament en l'edició 2011 del festival, la pel·lícula torna sis anys després a l'escenari on va ser gestada. El documental arribarà a tots els racons del planeta per streaming, s'habilitaran sis canals i la Fundació ONCE facilitarà la versió en espanyol i anglés perquè persones amb discapacitat visual i auditiva gaudisquen de la projecció.

 

 Link documental

Este agost, gaudix a Benicàssim de set quilòmetres de platges àmplies i d'aigües tranquil·les, de fina arena o de pedres blanques. Però Benicàssim també és muntanya. Al costat de la seua costa s'alça el parc del Desert de Les Palmes, una joia natural perfecta per a desconnectar i gaudir d'unes vistes úniques del Mediterrani.

Altres dades: Benicàssim

Valora i compartix