Benidorm, la tardor més festiva i divertida

Publishing date 4/11/2013

Benidorm celebra les seues festes patronals el segon cap de setmana de novembre. Penyes obertes a tots, desfilades, cobles, albaes, música i focs d’artifici omplin d’alegria una ciutat alegre per naturalesa. Vine i participa en la festa de les festes que, cada any, animen la tardor a Benidorm.
Benidorm, la tardor més festiva i divertida
Les penyes són protagonistes d’aquestes festes amb la Mare de Déu del Sufragi i Sant Jaume, ambdós patrons de la ciutat.  La representació de la Troballa de la Mare de Déu en la platja i l’Ofrena de Flors confereixen un toc emotiu als festejos, la Cavalcada de l’Humor li dóna el còmic i les penyes aporten des dels seus locals l’alegria i el sarau a les nits festives.
Precisament són les penyes les que protagonitzen la desfilada de l'humor, tot un símbol en els últims anys, en el qual la ironia i el sarcasme descriuen el panorama polític a través d’unes disfresses originals. Desenes de bandes recorren incansablement els carrers i se succeeixen les exhibicions de pirotècnia com el gran castell de focs artificials que tanca cinc dies de festa.

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix