Els parcs aquàtics de la Comunitat obrin les seues portes

Publishing date 17/06/2013

Aquesta setmana estrenem estació, l'estiu i la calor ens anima a voler gaudir ja del primer capbussó de l'any. I què millor que fer-ho d'una manera divertida gaudint d'un dia amb la família o els amics. Vine a la Comunitat i gaudeix dels seus parcs aquàtics, des d'Aquopolis a Cullera, Aquarama a Benicàssim, Aqualandia a Benidorm, o Segobriga Park a Sogorb, entre altres. Si el que estàs buscant és diversió, no ho penses més ¡vine i gaudeix dels parcs aquàtics de la Comunitat!

Els parcs aquàtics de la Comunitat obrin les seues portes

Diversió, alegria i entreteniment t'esperen en els parcs aquàtics de València, Castelló i Alacant. A través d'ells, l'oferta turística de la Comunitat Valenciana revela la seua ferma aposta per la qualitat de l'oferta turística alternativa al sol i platja. Gaudeix de l'ampli ventall de possibilitats que t'ofereix Aquopolis en Cullera, que obrirà les seues portes el pròxim 19 de juny, o Aquarama en Benicassim, que va estrenar temporada dissabte passat 15 de juny, o Segobriga Park a Sogorb que va obrir al públic el 14 de juny.

I si estàs per Benidorm, no t'has de perdre el parc aquàtic Aqualandia, amb les seues 12 piscines, 17 tobogans, 10 jocs infantils, a més de zones verdes, restaurants, botigues i cascades. Una autèntica opció d'oci per a gaudir en família. I també a Benidorm, et proposem Aqua Natura, el nou i més modern parc aquàtic de la Costa Blanca, situat a prop de Terra Natura.

Com veus, són moltes les opcions refrescants que t'ofereix la Comunitat Valenciana, una destinació on viuràs un món de sensacions.

Tria el teu parc i viu l'emoció sense límits!

Més informació:

Aquopolis a Cullera (València)

Aquarama a Benicassim (Castelló)

Segobriga Park a Segorbe (Castelló)

Aqualandia a Benidorm (Alacant)

Aquanatura a Benidorm (Alacant)

 

 

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix