Halloween, truc o tracte a Terra Mítica

Publishing date 21/10/2013

Truc o tracte?... ni truc ni tracte, els visitants del parc temàtic de Benidorm ho passaran de por fins al 3 de novembre gràcies a la celebració més sinistra: Halloween. Terra Mítica és, aquests dies, un lloc terrorífic i tenebrós infestat d'esquelets, carabasses maleïdes, bruixes, fantasmes, zombies i pirates d'ultratomba. Vine a Terra Mítica, moriràs de riure.   
Halloween, truc o tracte a Terra Mítica
Terra Mítica s'ha convertit en un lloc de misteri tenebrós. És normal, molt normal veure passejar entre els visitants la Calessa Negra en què viatja la temuda marquesa d'Ayquesusten, que busca sense treva al seu futur difunt espòs. I també creuar-se amb Pumpink car o els cavatombes, personatges peculiars que faran als visitants partícips d'aventures terrorífiques. La bogeria que es viu en l'interior de la piràmide de Keops es torna encara més desballestadora en Halloween. Els inconfusibles personatges que habiten en l'interior d'aquesta edificació mil·lenària estan preparats per a sembrar el pànic més que mai i arrancar crits ensordidors i d'autèntica angoixa als valents que s'atrevisquen a entrar a descobrir el seu secret. Només els més braus sobreviuran als infortunis que la piràmide oculta.
En l'exterior, en la gran plaça d'Egipte, un espectacle "veu la llum" en caure el sol, es tracta de La cort infernal. Un singular xou que narra l'aventura  del professor i el jove Tom els quals, mitjançant un ritu accidental, desperten al maligne i a tota la seua cort. Ambdós s'enfronten a tots i cadascun d'ells per a tornar-los al submón. També el cine 5D, una de les novetats de Terra Mítica, brinda al visitant l'oportunitat d'experimentar aventures i sensacions com si es tractara de quelcom real sense eixir d'una sala. Moviments sincronitzats, percepció de textures, olors, fred, calor, humitat i profunditat de camp són les característiques que han fet d'aquest cine de cinc dimensions l'atracció estrela de Terra Mítica l'any 2013. Durant la campanya de Halloween, aquesta instal·lació canvia per complet les seues aventures i dóna pas a dues noves projeccions d'autèntic terror: La tomba i El bosc encantat.

www.terramiticabenidorm.com

 

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix