A la recerca de la Destinació Turística Accessible: Benidorm

Publishing date 14/10/2018

La ciutat de Benidorm opta a ser triat com a Destinació Turística Accessible en representació de la Comunitat Valenciana. Les votacions estan obertes fins al 21 d'octubre.
A la recerca de la Destinació Turística Accessible: Benidorm

Benidorm ho té tot i per a tots! En el seu camí a ser una localitat accessible ha resultat triat com el municipi de la Comunitat Valenciana per a ser coronat com a Destinació Turística Accessible de l'any 2018. Les votacions ja estan en marxa i tots els ciutadans poden participar votant una vegada per dia fins al 21 d'octubre.

 

Aquesta iniciativa, promoguda per l'empresa Thyssenkrupp Home Solutions, celebra enguany el seu quint aniversari. Es busca posar en valor l'esforç que realitzen cada vegada més municipis per a poder ser una destinació oberta per a tots i sense barreres. Per açò, són els propis ciutadans els que valoren la ciutat espanyola que més està fomentant l'accessibilitat.

 

Benidorm és una de les destinacions que ha apostat per la màxima que invertir en accessibilitat, és fer-ho en qualitat. El turisme sense barreres els ha portat a realitzar accions com la construcció de baixants i orelletes per a eliminar barreres arquitectòniques o a instal·lar semàfors adaptats per a persones sordcegues. També s'han creat tres experiències accessibles per tot el municipi. 

 

També s'ha creat un Pla d'Accessibilitat Turística de Benidorm per a poder millorar la qualitat de les visites d'aquelles persones amb discapacitat i amb necessitats d'accessibilitat i continuar millorant en aquest aspecte. A més, enguany ha creat el seu primer plànol accessible amb els majors punts d'interés de la ciutat i ha ampliat el punt accessible a la platja de Llevant, entre altres accions. Tots a votar per Benidorm ací!

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix