Submergeix-te en les aigües de Benidorm!

Publishing date 25/06/2013

El dissabte que ve, 29 de juny, tindrà lloc la I Marató Subaquàtica Internacional Ciutat de Benidorm. No és una competició, és una festa per a tots els bussejadors que tindrà lloc en un bonic enclavament al costat del Club Nàutic, la xicoteta cala del Mal Pas. Vine a Benidorm i submergeix-te en aigües clares i espectaculars!

 

Submergeix-te en les aigües de Benidorm!

Els participants se submergiran en parelles i aniran units per un cap elàstic de 3 metres abalisat en superfície amb una boia unida al centre d'aquest per un cap d'una longitud de 5 metres pel que aquesta serà la profunditat màxima que es podrà aconseguir.

Així hauran de navegar i recórrer un circuit en forma de L de 700 metres de longitud amb una boia de virada per a la tornada, per tant el recorregut total serà de 1.400 metres que estaran abalisats en el fons per marques per a facilitar el seguiment i en superfície per boies grogues.

 

Tots els competidors eixiran al mateix temps i el recorregut serà supervisat per 6 jutges que navegaran en embarcacions tipus caiac per garantir el compliment del reglament de la competició.

Més informació

I Marató Subaquàtica Internacional Ciutat de Benidorm

 

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix