Submergeix-te a l'habitació de fugida en l’Ecomuseu de Bicorp

Publishing date 13/01/2019

L'habitació de fugida de l’Ecomuseu de Bicorp és una activitat que inaugura els actes del XX Aniversari de la Declaració de l'Art Rupestre com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. L’Ecomuseu de Bicorp s'omple de misteri, t'atreveixes a entrar?
Submergeix-te a l'habitació de fugida en l’Ecomuseu de Bicorp

Busques activitats originals i plans diferents? Tenim una experiència perfecta per a tu: l'habitació de fugida de l’Ecomuseu de Bicorp. Es tracta d'una activitat destinada a tots els que visiten Bicorp com a experiència de turisme rural. A les seues cases rurals trobaran tota la informació per a embarcar-se en aquesta interessant aventura.

Per a participar en l'experiència titulada “L'art de matar” els grups han de ser de 4 a 8 persones com a màxim i en el cas de ser major es realitzarà l'activitat en dos torns. Això garanteix diversió i major probabilitat de resoldre els reptes en el menor temps possible. És recomanable portar roba i calcer còmode ja que haurem de desplaçar-nos per tot l’Ecomuseu. Quins nervis!

L'habitació de fugida forma part de la inauguració dels actes del XX aniversari de la declaració de l'Art Rupestre com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en l’Ecomuseu de Bicorp. Mantingues la teua atenció alerta en tot moment, serà una celebració que no us deixarà indiferents... t'atreveixes a enfrontar-te al misteri?

Bicorp té molts encants i seria interessant aprofitar la visita a fons. Les Coves de l'Aranya, el Barranc Moreno… estàs en l'epicentre de l'art rupestre llevantí. Una oportunitat única per a descobrir-lo! Els rius Ludey, Fraile i Cazuma banyen el territori i creen paratges insòlits que conviden a gaudir-los realitzant excursions a peu o amb bicicleta. Que gaudisques l'experiència!

Altres dades: Bicorp

Valora i compartix