La VI Festa de la Poma Esperiega plena el Racó d'Ademús de visitants

Publishing date 28/10/2018

Es tracta d'un dels esdeveniments més esperats de l'any. La Festa de la Poma Esperiega que se celebra en la localitat de Casas Bajas porta un programa ple d'activitats per a tots els públics.
La VI Festa de la Poma Esperiega plena el Racó d'Ademús de visitants

La Festa de la Poma Esperiega de Racó d'Ademús ja està ací. Concretament en aquesta, la seua sisena edició, se celebrarà de l'1 al 4 de novembre. La localitat de Casas Bajas, que serà l'epicentre de tota l'acció, s'està posant les seues millors gales per a acollir a tots els visitants que es vulguen acostar a aquesta celebració.

 

La poma esperiega serà l'autèntica protagonista. Aquesta varietat de fruita solament es dóna en aquesta comarca i compta amb la peculiaritat que es queda gelada i congela el sucre que té en el seu interior, convertint-la en un producte únic i de qualitat. Les degustacions seran un dels plats forts d'aquest festeig.

 

Però hi haurà molt més. Rutes guiades per la zona, exposicions de pintura i de fotografia, mercat de productes locals agroalimentaris o mercat ambulant d'artesania formen part de la completa programació de la Festa de la Poma Esperiega. No faltaran diverses actuacions musicals, tallers i jocs tradicionals per als més xicotets de la casa.

 

Tot el municipi de Casas Bajas i la comarca sencera del Racó d'Ademús s'impliquen al màxim en aquesta festa. Un total de set pobles i 10 llogarets formen aquesta xicoteta comarca en la qual la muntanya és protagonista del paisatge. Els amants del senderisme, l'escalada o la bici de muntanya trobaran ací el lloc ideal per a gaudir de la naturalesa i oblidar-se de l'estrés.

Altres dades: Casas Bajas

Valora i compartix