Castelló de la Plana obri el teló

Publishing date 6/01/2014

Si t'agrada el teatre estàs de sort, la capital de la Plana acull Castelló a escena, un cicle teatral amb representacions per a tots els gustos. Del mateix raval, El tio estraperlo i La decente, són les tres obres del mes de gener. Este mes Castelló obri el teló.
Castelló de la Plana obri el teló

Els dies 11 i 12 de gener té lloc la representació de l'obra Del mateix raval, una història ambientada en la vida del raval de Sant Fèlix durant els anys cinquanta del passat segle. Una obra costumista de Castelló amb dos entranyables protagonistes, Sento i Senta, que fan riure, plorar i, sobretot, reflexionar sobre la vida d'aquella ciutat que ja no existix.

El cap de setmana del 18 i 19 de gener, la companyia Fadrell és l'encarregada de posar en escena l'obra El tio estraperlo, que conta la història d'un venedor de saborosos gelats que es fa estraperlista per a millorar la vida de la seua família.

Taronger representarà els dies 25 i 26 de gener l'obra La decente de Miguel Mihura. Una creació que versa sobre la difícil convivència d'un matrimoni. Nuria, la jove i guapa esposa d'un milionari - historiador, avorrit i sord-, està farta i decidix tindre una trobada amb un possible amant, Robert. Llavors decidix matar el seu marit per a començar una nova vida amb el seu amant. Interessant, no?

 

 

www.castello.es

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix