Castelló de la Plana, un dia a colp de pedal

Publishing date 15/11/2013

Si t'agrada la bici, la vida sana i el menjar vegetarià, estàs de sort, perquè la capital de la Plana acull el 24 de novembre el Dia de la Bici, una trobada per als amants de les dos rodes per a promocionar l'ús de la bicicleta com a mitjà alternatiu de transport no contaminant i, per descomptat, saludable.
Castelló de la Plana, un dia a colp de pedal
Sota el lema El cotxe devora la ciutat, el pròxim 24 de novembre se celebra la vint-i-cinquena edició del Dia de la Bici. El que es pretén és equiparar Castelló amb les grans i modernes metròpolis europees, en les que un menor ús del cotxe com a mitjà habitual de transport revertix en la qualitat de vida dels ciutadans. El Dia de la Bici és una trobada clàssica en la ciutat de Castelló, organitzat per l'Associació Cultural Amics de la Natura, amb el que es pretén promocionar l'ús de la bicicleta com a mitjà alternatiu de transport no contaminant, a més d'un esport saludable i activitat d'oci. Es realitza ininterrompudament des de 1990.  
L'eixida és a les 11 del matí des de la Plaça de la Independència i conclou en la  Pineda del Grau, on se celebrarà el dinar. La participació és gratuïta. L’activitat està organitzada per Amics de la Natura amb el patrocini de l'Ajuntament de Castelló. http://www.amicsdelanatura.org

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix