Castelló, la destinació dels rockadictes

Publishing date 21/10/2013

Si eres rockadicte i et va l'estètica vintage, aquest cap de setmana Castelló és la teua destinació perfecta perquè podràs gaudir de bandes que recorden The Who, Beatles, Led Zeppelin o Rollings Stones. El Sixtiesrockcastellón és una cita ineludible per als amants de la bona música, seguidors de l'estètica dels seixanta i amants de l'art, la moda i els vehicles antics.

 

 

Castelló, la destinació dels rockadictes

El Sixtiesrockcastellón és un festival de música underground que se celebra del 24 al 26 d'octubre en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, un espai avantguardista que s'adapta perfectament a la trobada musical més roquera de la ciutat. Un festival amb una essència marcada per l'estètica sixties on la música rock té especial protagonisme donant pas a forts mestissatges rock- soul o garatge-psicodèlia. Els amants de la música de qualitat i d'una bona posada en escena estan d'enhorabona perquè durant tres dies podran cantar i ballar al ritme de bandes com The Dealers, Suzy & los Quattro, Cinnamon o The Electric Ones.

 

I si a més el que et va és l'estètica dels anys cinquanta, seixanta i setanta, podràs veure i comprar roba i accessoris retro en un divertit mercat ambulant, o veure circular  cotxes vintage i les vespes pels principals carrers de la ciutat i per la platja. Després de cinc edicions el Sixtiesrock s'ha consolidat en el panorama musical com a cita ineludible per als amants de la bona música en directe. La festa de benvinguda tindrà lloc en la sala Four Seasons i les actuacions seran el divendres 25 i dissabte 26 en l'Auditori de Castelló.

 

www.sixtiesrockcastellon.es

 

 

 

 

 

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix