El feCStival, música per a tots a Castelló

Publishing date 16/12/2013

Les millors bandes de Castelló es donen cita el proper 21 de desembre en la primera edició de feCStival, un certamen que naix per a reivindicar la qualitat de la música de la ciutat de la Plana. Vine a la Pèrgola del Parc Ribalta i sent la millor música castellonenca.
El feCStival, música per a tots a Castelló

El recinte municipal de la Pèrgola és l'espai que acull una intensa jornada de concerts de grups reconeguts amb una destacada trajectòria en el món de la música. Formaran el cartell de feCStival 2013 conjunts veterans com ara Miss Black Emotion, ATearto Bloom, Smoking Cotton, DryRiver, Desiguals i TanStuPids, els quals compartixen escenari amb altres de creació més recent com a Viva Retrato, Montefuji, La Rana Manca i Skizophonic, amb discos acabats d'estrenar.

 

Varietat d'estils, qualitat musical i ambient festiu, són les claus d'un festival que vol promocionar la cultura castellonenca. El feCStival es dirigix a un públic de diverses edats i gustos, que en un marc quasi nadalenc busca distanciar-se de la saturació d'espectacles estivals que omplin la província de Castelló.

 

A més, el Parc Ribalta és també l'escenari d'un conjunt d'activitats culturals, paral•leles als concerts, que completen la programació del festival. D'esta manera, feCStival es convertix en un punt de trobada multidisciplinària que dóna cabuda a diferents expressions artístiques com la dansa o la fotografia, entre altres.

 

FeCStival ha sigut creat per l’associació juvenil MusiCas, i els seus beneficis es destinaran principalment a retribuir als grups participants pel seu treball i dedicació. FeCStival inicia una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, on es posaran a la venda les entrades anticipades a més d'articles de merchandising.

 

 

www.fecstival.com

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix