Jazz a Castelló amb ànima mediterrània

Publishing date 25/01/2019

Torna a Castelló un dels festivals de jazz amb més solera de tota la Comunitat Valenciana, després de 26 edicions consecutives, el Festival de Jazz de Castelló es reinventa una vegada més per a fusionar el millor jazz amb l'estil de vida mediterrani.
Jazz a Castelló amb ànima mediterrània

Del 31 de gener al 3 de febrer, el XXVI Festival de Jazz de Castelló oferirà actuacions en espais tancats, com el Teatre del Raval o la Casa de la Cultura, amb cercaviles musicals al més pur estil de Nova Orleans. La fusió i l'exotisme del japonés Eri Yamamoto amb el cor femení de Castelló donen forma a l'espectacle ‘Goshu Ondo Suite’, que tindrà lloc el 31 de gener a les 20.00 hores en el Teatre del Raval. El divendres 1 de febrer, a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura està previst el concert d'Esteban García Quartet. L'entrada per a aquest show és gratuïta fins a completar aforament. 
Eixe mateix dia a les 22.30 hores, en el Teatre del Raval, concert de Jazz vocal i Swing a càrrec de Dena DeRose Trio featuring Piero Odorici. 


El dissabte 2 de febrer, el Jazz omplirà els carrers de Castelló des de les 11.30 hores amb la FJ Silvestre & Wellet Acoustic Trio i la Jazz Street Marching Band, que farà ballar a tots amb ritmes i un repertori dels anys 40, 50 i 60. A les 22.30 hores, en el Teatre del Raval el quartet capitanejat per Antonio Serrano -harmonicista del gran Paco de Lucía- ret homenatge a Toots Thielemans, famós per temes com Moon River o Blusette. El diumenge 3 de febrer, Kontxi Lorente Trio farà el tancament a aquesta edició del Festival de Jazz a la Casa de la Cultura a les 12.00 hores del migdia. Les mil cares del Jazz

Un exposició fotogràfica col·lectiva, ‘Rostres del Jazz’ completa el programa d'activitats paral·leles del Festival de Jazz de Castelló. Participen diversos fotògrafs castellonencs com Aldo González, Ronald Salazar, Esteban García, Paco Marco, José Manuel Sos i Mirella Monferrer que donen testimoniatge fotogràfic de diferents festivals de Jazz pel món. 

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix