Les millors bandes de Castelló passen pel FeCStival

Publishing date 30/09/2018

El 6 d'octubre se celebrarà en el parc Rafalafena de Castelló una nova edició del FeCStival, un esdeveniment amb activitats per a tots els públics i que pujarà a l'escenari a grups emergents castellonencs juntament amb altres artistes nacionals.
Les millors bandes de Castelló passen pel FeCStival

La sisena edició del FeCStival està a punt d'encendre els altaveus. El parc Rafalafena de la ciutat de Castelló torna a servir d'escenari a aquest festival el dissabte 6 d'octubre amb un cartell en el qual predominen les bandes locals. Juntament amb elles estaran grups com Morgan, Dry River, La Plata o Mueveloreina.

L'esdeveniment va sorgir amb la intenció de donar a conéixer grups emergents de l'escena de Castelló i, any rere any, ha anat creixent i portant projectes nacionals que ixen del circuit dels grans festivals. Per a l'hora del dinar hi haurà diferents food trucks amb les propostes gastronòmiques més desitjables de la província.

En paral·lel i pensant a fer d'este un esdeveniment familiar i intergeneracional, es desenvolupa el FeCStival Kids. És un espai a l'aire lliure pensat perquè els més xicotets de la casa puguen jugar i experimentar a través de diversos tallers, activitats i actuacions pensades especialment per a xiquets de fins a 12 anys.

Passejar pels carrers de Castelló de la Plana és endinsar-se en la seua història. L'Ajuntament, la Concatedral o el Casino Antic són alguns dels edificis més emblemàtics que podràs conéixer. Et recomanem també la Llotja del Cànem i el famós campanar El Fadrí. Si eres de museus, no et perdes el Museu de Belles Arts i l’Espai d’Art Contemporani, t'encantaran!

Web: FeCStival

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix