Marató o BTT, en el mar o en la muntanya

Publishing date 17/02/2014

Córrer una marató o mitja i pedalejar per sendes forestals, són les propostes de Castelló per a este cap de setmana. Si eres maratonià o aficionat a la BTT, estàs de sort, tens tres opcions a triar. A córrer!
Marató o BTT, en el mar o en la muntanya

La Marató d'Espadà, que se celebra el 23 de febrer i recorre des de 1998 el cor d'una de les serres més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana, és una prova pionera en carreres de muntanya. Tècnicament es tracta d'una marató de muntanya, 42 quilòmetres per més sendes que camins, amb una mitja marató fins al cim d'Espadà. Una carrera d'ascens  continu estés, que es deixa córrer adornada sovint amb algun xicotet descens i amb alguns trams de pujada amb molt més desnivell, la qual cosa marca la diferència entre els participants. La segona part de la marató resulta molt més suportable perquè es tracta de tornar a descendir novament a la població de Segorbe amb un primer tram de baixada molt tècnica, seguit de trams molt més acceptables però amb algunes pujades de menys entitat.

Però si la teua elecció és la mitjana marató de Benicàssim, estàs de sort perquè també el 23
de febrer pots disfrutar del circuit més ràpid, el qual està dissenyat per a realitzar la millor marca i aprofitar l'estat de forma per a les maratons de març i abril. Amb eixida i meta situada al mateix el lloc, junt a la Torre, al costat de la platja, la prova transcorre pel centre urbà de Benicàssim, amb molt poques corbes i amb una segona part de somni.

Això no obstant, si la teua afició són les dos rodes, disfruta també el 23 de febrer de la sexta pedalada BTT 1500 Ciutat de Castelló, organitzada per Grup Ciclista Orelluts, Club Ciclista Monpedal i Karagols MTB Enduro. Una prova en la qual un 65 per cent de la pedalada es recorre per sendes, mentre que un 35% per pistes dels termes de Borriol i Castelló. El recorregut és de 40 quilòmetres i està enfocat per a les persones que practiquen BTT i tenen un nivell físic mitjà i que a més els agrade estar en contacte amb la naturalesa.
 
Decidix-te, tens tres propostes per a triar: córrer molt, córrer menys o pedalejar.

 

www.maratonespadan.com

www.42ypico.es

www.castello.es

Altres dades: Castelló de la Plana

Valora i compartix