Trufes i art en el Maestrat, una bonica mescla de sensacions

Publishing date 10/02/2014

Un bon menjar en el Maestrat i una exposició. Trufes i art junts, la millor gastronomia i l'obra sacra més bella... Ara els caps de setmana pots disfrutar de tot, perquè si menges en el Maestrat, tens assegurada una entrada en la Llum de les Imatges.
Trufes i art en el Maestrat, una bonica mescla de sensacions

T'agrada l'art? I el bon menjar? Si la resposta és afirmativa estàs de sort perquè la comarca castellonenca del Maestrat acull simultàniament les Jornades de la Trufa i l'exposició Pulchra Magistri. L'esplendor del Maestrat a Castelló. La bona notícia d'açò  és que si menges en algun dels restaurants adscrits a les jornades, et regalen l'entrada per a esta singular exhibició d’obres d’art.

Les III Jornades Gastronòmiques de la Trufa se celebren tots els caps de setmana fins a finals de març del 2014. Diversos restaurants dels municipis d'Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla i la Serratella han preparat deliciosos menús amb la trufa com protagonista estrella. I a més, regalen una entrada per a l'exposició a cada comensal.

Vine al Maestrat i disfruta de tot en un sol viatge. Trufes i art, la perfecta parella per a un dia, un cap de setmana, o bé unes vacances curtes o llargues. I no oblides tampoc que la Llum de les Imatges es pot visitar en quatre poblacions: Culla, Catí, Benicarlò i Vinaròs. I en les jornades participen quinze restaurants.

 

 

www.turismodecastellon.com

Altres dades: Catí

Valora i compartix