Envolta't d'artesania i ecologisme en una nova edició del Raval Cultural de Chelva

Publishing date 10/06/2019

El Mercat del Rabal de Chelva et convida a descobrir i explorar, entre les desenes de casetes, tot un món de productes elaborats a mà, que podràs degustar mentre gaudeixes de tallers, activitats i un ambient festiu. Apunta-ho en l'agenda: 15 i 16 de juny.
Envolta't d'artesania i ecologisme en una nova edició del Raval Cultural de Chelva

Desenes d'expositors tornen a ocupar la plaça Major i el carrer del Raval a fi de convertir-les en una trobada de tradició i sostenibilitat amb el Mercat Artesanal i Ecològic Raval Cultural. La mostra s'allargarà tot el cap de setmana perquè gaudis de dos dies de cultura i festa en ple barri morisc de Chelva. Que no se't passe la data!

 

La companyia teatral L’Estranya Companya inaugurarà l'esdeveniment en plena plaça Major amb l'anunci de l'obertura del Mercat del Raval. A partir de les 17.30 h es podrà gaudir en aquest Raval Cultural de les activitats més diverses. Els tallers de ceràmica es combinaran amb les animacions teatrals mentre passeges a través de les casetes, descobreixes productes ecològics i elaborats artesanalment i degustes les delícies casolanes que t'ofereixen els firaires. No deixes de gaudir dels sabors de l'autèntic i suma't al “showcooking de tòfona d'estiu”, amb el qual se't mostraran les propietats de la tòfona de La Serranía, com preparar-la i, el més interessant… el seu inconfusible sabor.


Coincidint amb el mercat, el Museu Arqueològic Municipal de Chelva i l'Ermita dels Desemparats inauguraran, respectivament, les exposicions Els ibers en La Serranía i la #SororidadSerrania, un projecte amb el qual Chelva se suma a Hilando Vidas.

Un “concurs de coques i pastissos”, dos concerts de fusió flamenc-rumba a càrrec de Juanele & Aché i l'actuació d'Ellipses Ensemble i una ruta guiada a través del barri mudèjar-morisc se celebraran en paral·lel a totes les activitats. Uneix-te a aquesta gran festa cultural en el Raval!

Altres dades: Chelva

Valora i compartix