Vibra amb els Ferrari Days a Xest, l'esdeveniment espanyol del Ferrari Challenge

Publishing date 11/05/2017

Ja està ací! El Circuit Ricardo Tormo celebra l'única cita a Espanya del Ferrari Challenge 2017, un dels esdeveniments més emblemàtics de l'automobilisme espanyol.
Vibra amb els Ferrari Days a Xest, l'esdeveniment espanyol del Ferrari Challenge

La Ferrari Challenge es celebra tradicionalment en sis circuits europeus abans de disputar les seues finals mundials a Itàlia. L'entrada a les graderies és gratuïta per a tots els aficionats que a més tenen l'oportunitat de passejar pel paddock del Circuit lliurement.

Al llarg del cap de setmana es succeiran quatre carreres de la competició monomarca més potent de l'automobilisme europeu a més d'entrenaments, tests i diferents activitats entorn a la Fórmula 1. En la cita del passat any van participar un total de 29 pilots en la llista d'inscrits entre els Ferrari 458 Challenge i els F430 dividits en la Copa Shell i el Trofeu Pirelli. Van estar representades 13 nacionalitats: Itàlia, Alemanya, Suècia, Canadà, el Regne Unit, Bèlgica, Luxemburg, Holanda, Grècia, Indonèsia, Turquia, Rússia i Estats Units.

Ferrari commemora el seu 70 aniversari amb la celebració dels seus Ferrari Days en el Circuit Ricardo Tormo del 19 al 21 de maig de 2017. Aquest és el millor pla per als amants de la Scuderia i una bona ocasió per a celebrar amb ells un aniversari tan especial!

70 anys després Ferrari s'ha convertit en un autèntic mite de l'automoció, és la marca més desitjada a nivell mundial i una icona de la competició automobilística. T'esperem a Xest!

Altres dades: Cheste

Valora i compartix