Assaboreix anys de tradició en la Comunitat Valenciana

Publishing date 18/07/2019

La Dieta Mediterrània és un estil de vida. És sabor i identitat. És cultura i arrels. Els fogons de la Comunitat Valenciana conten històries i alimenten anys de tradició. Vols comprovar-ho? Amb sols un mos al nostre admirat receptari assaboriràs anys d'història.
Assaboreix anys de tradició en la Comunitat Valenciana

La Dieta Mediterrània va ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Una valuosa herència cultural que engloba receptes i productes autòctons però també, professions, costums i celebracions. Amb els productes de la trilogia mediterrània, amb tot el seu significat: l'oli, el vi i el cereal i els cultius d'horta i de secà. Un ric rebost amb moltes propietats beneficioses per a la salut. No és d'estranyar que siga considerada una de les millors dietes del món, sobretot quan la UNESCO reconeix també a Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia.

A més, dos fites importants potencien el valor de la nostra gastronomia. D'una banda, L’Exquisit Mediterrani, una marca que projecta i promou una oferta gastroturística de referència. La qualitat de la nostra gastronomia i no solament dels productes autòctons de la nostra rica horta, sinó també dels restaurants i mercats en els quals es pot trobar aquesta referència de qualitat i un bon nombre de propostes per a viure la gastronomia en viu amb experiències d’enoturisme, agroturisme o pescaturisme. Autèntics temples per als paladars més gurmet! En la Comunitat Valenciana podràs gaudir de receptes i productes de primera qualitat i d'experiències gastronòmiques en viu.

D'altra banda, Gastrónoma, Fira Gastronòmica del Mediterrani. Una mostra pensada perquè els professionals de la gastronomia i els viatgers més gurmet experimenten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més. Si t'apassiona la gastronomia, no pots perdre't aquesta trobada en la qual estaran presents grans cuiners, i artesans de la Comunitat Valenciana. Una cita important en el calendari gastronòmic que se celebra els dies 10, 11 i 12 de novembre en Fira València. No faltes!
 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix