Centres BTT per a recórrer amb bici la Comunitat Valenciana

Publishing date 11/01/2018

Saps que pots recórrer la Comunitat Valenciana amb bici i descobrir les seues meravelles mentre pedaleges a tota velocitat?
Centres BTT per a recórrer amb bici la Comunitat Valenciana

Si t'agrada el turisme actiu i les mountain bikes, no pots perdre't les rutes i centres BTT que té la Comunitat Valenciana. 


Un Centre BTT és un espai d'accés lliure preparat per als ciclistes, que compta amb una xarxa de rutes senyalitzades i serveis de suport per als amants de les mountain bikes. El millor? No importa si eres un ciclista expert o si portes poc de temps damunt de la bicicleta, els centres BTT són per a tots els nivells de dificultat, perquè els menys experts, també se senten segurs. 


La xarxa de centres BTT de la Comunitat Valenciana ofereix diferents serveis als ciclistes perquè descobrir este territori amb bicicleta siga encara més fàcil i divertit:

• Totes les rutes es troben abalisades.
• Compten amb un punt d'acolliment amb servei d'atenció al ciclista perquè pugues preguntar qualsevol dubte sobre els centres BTT, la ruta i els interessos turístics de la zona. 
• També compta amb servei de lloguer de bicicletes per als que no tenen la seua pròpia.
• Tenen aparcament i zones habilitades per al llavat i reparació de bicicletes així com una farmaciola de primers auxilis.


Les rutes dels Centres BTT tenen diferents nivells de dificultat, senyalitzant-se amb colors diferents segons la distància, desnivell o estat. La verda és la ruta més senzilla, passant per la blava, la roja i la negra, que és la de major dificultat.


En total, els ciclistes poden recórrer més de 100 quilòmetres al llarg de la Comunitat Valenciana. La majoria dels recorreguts són circulars i estan perfectament senyalitzats. Alguns dels Centres BTT més populars són el de l’Alt Millars, Els Ports, Alt Palància o El Comtat. Des del centre BTT de L'Orxa trobaràs itineraris de ciclisme de muntanya, que és la millor manera de descobrir els paratges i la naturalesa de la Comunitat Valenciana.


Per exemple, el centre BTT Els Ports, situat en la Fàbrica de Giner a Morella, explica 12 rutes de diferents nivells de dificultat. Cadascuna d'elles és temàtica i et portarà a conéixer el patrimoni cultural la zona. 


Sense dubte, és una manera original i divertida de recórrer la Comunitat Valenciana. 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix